مشاوره حقوقی رایگان - پیامک کشف حجاب خودرو

سلام. برای من حدود 5 ماه گذشته پیامکی اومد که با اشاره به نام و کد ملی مدعی شده بود که در فلان تاریخ در فلان مکان کشف حجاب کردی و در ادامه گفته بود در صورت تکرار، پیگیری قضایی دارد! 1- من اون روز کلا با همسرم خونه بودم 2- اصلا اون مکانی که اشاره شده بود رو تا بحال نرفتم. 3- الان بعد از 5 ماه بدون اینکه تو این مدت پیامک دیگه ای برام اومده باشه، یهو احضاریه دادگاه اومده که گفته ارشاد شکایت کرده! اول اینکه چجوری باید اثبات کنم که اون روز در اون مکان نبودم و خونه بودم و دوم اینکه با توجه به اینکه پیامکی دریافت نکردم، ممکنه یه شخصی از رو دشمنی گزارش داده باشه؟ سوم اینکه تاریخی که دادگاه گفته من در شهر دیگه ای سر کارم هستم، آیا راهی هست که بتونم تاریخ دادگاه رو عوض کنم؟ یک سوال دیگه اینکه اگه تعهد بگیرن تو دادگاه آیا سو پیشینه حساب میشه و آیا توسط مراکزی مثل دانشگاه و وزارت علوم قابل پیگیری هست؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مطروحه جهت اظهار نظر دقیق حقوقی نیازمند بررسی اسناد ومدارک واخذ توضیحات بیشتر است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل اقدام و پیگیری است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
در وقت مقرر دادگاه باید شرکت کنید یا لایحه ارسال کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعید نیست متاسفانه بعضا چنین مواردی پیش امده . از طریق پلیس امنیت اخلاقی پیگیری کنید تا اصلاح شود

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

خیرسوپیشینه نیست
بهپرداخت جریمه محکوم میشوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام تعهد سوء پیشینه محسوب نمی‌شود محکومیت سوء پیشینه می‌باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوءپیشینه کیفری محسوب نخواهد شد و لیکن در مورد حضور شما در خانه هر مدرکی دال بر حضور شما در خانه است را جمع‌آوری کنید و اگر اثبات نشود جریمه نقدی خواهید شد.