مشاوره حقوقی رایگان - کارت ملی

سلام وقت بخیر
مدتیه در یک نانوایی قسمت صندوقدار یا همون پاچالدار مشغول به کار هستم
کارفرما از بنده و چند نفر دیگه از کارکنان نانوایی درخواست عکس کارت ملی برای کارت بهداشت کرده....
سوالم این هست ارائه کارت ملی یا عکس آن مشکل حقوقی ایجاد نمیکند؟
سپاس فراوان

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان سواستفاده وجود دارد

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

سلام ودرود ایشان فقط شماره ملی را میخواهد بهتر است این کار را نکنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مشکلی پیش نخواهد آمد و در هر حال ایشان کارفرما هستند و حق درخواست این امر را دارند.