مشاوره حقوقی رایگان - اجبار به کار در پست غیر سازمانی

با سلام و احترام
بنده در زمان شروع به کارم در حفاظت فیزیکی مرکز حراست وزارت ا... مشغول شدم و به علت هک شدن اکانت اینستاگرام همسرم که با شماره بنده بود نامه از سازمان حراست کل در جهت ممنوعیت فعالیت بنده در مرکز حراست ارسال شد و در همین زمان مذکور جهت تبدیل وضعیت مرکز حراست پست سازمانی به بنده نداده و در اداره پشتیبانی به عنوان کارشناس ناظر بر امور تاسیسات حکم تبدیل وضعیت بنده صادر گردید و محل کار بنده نیز اداره پشتیبانی مشخص گردید و هیچ حکم ماموریت هم برای فعالیت بنده در مرکز حراست صادر نگردیده است و رییس مرکز حراست از جابجایی بنده به پست سازمانی مربوط ممانعت کرده و الان یک سال از این اتفاق گذشته و بنده تمایل به فعالیت در پست سازمانی مربوطه می‌باشم و حق قانونی بنده پایمال شده و تخلف اداری صورت گرفته است
ایا این موضوع باید با شکایت از عدالت اداری پیگیری شود یا بنده میتوانم از فردا به محل پست سازمانی خود رفته و شروع به فعالیت کنم ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری باید اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر شما شکایتی از یک ارگان دولتی دارید می‌بایست از طریق دیوان محترم عدالت اداری پیگیری نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق دیوان عدالت اداری نسبت به شکایت اقدام کنید.