مشاوره حقوقی رایگان - سلام، ملکی را به صورت مبایعه نامه 5 سال پیش که چند دست چرخیده خریداری کردم

سلام. ملکی را به صورت مبایعه نامه 5 سال پیش که چند دست چرخیده خریداری کردم الان کاشف به عمل آمده که مبایعه نامه اولی که از سازنده خریداری شده را بنگاه جعل کرده است که البته بنگاه قبول نمی کند سازنده هم مدعی است هیچ پولی دریافت نکرده است بعد از 5 سال دوندگی از آنجایی که کل ساختمان یکسری جریمه و مشکلات دیگر داشت و خرج مبالغ زیادی الان که مرحله زدن سند رسیده سازنده مدعی است که هیچ پولی دریافت نکرده است من باید برای احقاق حقم از کجا شروع کنم؟ از چه کسی شکایت کنم به کدام دادگاه مراجعه کنم تا بتوانم سند را به نامم بزنم خواهشمند است راهنمایی بفرمایید؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بهتراست علیه ایادی ماقبل تا مالک اقامه دعوی نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست مدارک و مستندات شما بررسی شود مبالغ پرداختی شما مشخص شود اما برای دادخواست می‌بایست به طرفیت اشخاص قبلی دادخواست بدهید

ابراهیم ناصری

ابراهیم ناصری :

عدم دریافت پول تاثیری در نقل و انتقال سند نداره

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت فروشنده و ایادی ماقبل در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.