مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری و تاریخ ترک کار اشتباه بازرسی

با نامه عدم نیاز و قرارداد که سی و یک مرداد ماه تمام شده به شعبه بیمه مراجعه کردم گفتن که تاریخ ترک کار بازرس با تاریخ ترک کار لیست بیمه مطابقت نداره. و گفتن مدارک رو میفرستن بازرسی تا یکماه آینده جوابشو اطلاع میدن. الان من باید بابت اشتباه بازرس چیکار باید بکنم که بیمه بیکاریم اوکی بشه؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. منتظر بررسی مجدد بازرسی باشید.

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

اعتراض خود را به هیات حل اختلاف بیمه تامین اجتماعی ارائه دهید