مشاوره حقوقی رایگان - عدم واریز حق بیمه توسط کارفرما

با سلام در سال 1378 به صورت شرکتی مشغول به کار بودم سه ماهه اول و سه ماهه سوم بیمه برایم واریز نشده چندین بار به شرکت مراجعه نمودم ولی جوابی نگرفتم الان نزدیک بازنشستگیم است شرکت تعطیل شده ولی نماینده دارد به ایشان مراجعه می نمایم می گویند مدارک بیاور من مدرکی ندارم شرکت به من مدرکی نمیدهد چکارکنم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موضوع از طریق طرح درخواست در ادارات کار وتامین اجتماعی قابل اثبات وپیگیری است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
اگر بتوانید رابطه کاری را احراز و اثبات نمایید حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل مطالبه و پیگیری است
دادخواست تخصصی تنظیم

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به هیأت تشخیص حل اختلاف کارگری محل خدمت خود سکایت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در وهله اول رابطه کارگری کارفرمایی را به اثبات برسانید و سپس از طریق اداره کار نسبت مطالبه حقوق و مزایای خود علیه کارفرما شکایت کنید.