مشاوره حقوقی رایگان - دختر سرپرست خانوار

49 ساله هستم ازدواج نکردم مزون داشتم ولی به علت بیماری پدرم و5 سالی که در بستر بیماری بود ومن پرستاری میکردم ازشون و قادر به حرکت نبود متاسفانه باعث شد بیکار بشم وبعد فوت پدرم در حال حاضر با مادرم زندگی میکنم ونه بیمه دارم نه کار ولی واحدی که زندگی میکنم به اسم خودم هست. ممنون میشم راهنمایی کنید آیا میتونم با وجود بیماری قلبی وتنفسی مادرم که بیمه هم نیستن در حال حاضر تحت پوشش بهزیستی یا کمیته امداد قرار بگیرم آیا من میتونم زن سرپرست خانواده بشم و تقاضای وام کنم و بتونم دوباره کارم راه اندازی کنم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درخواست خویش را به نهادهای مربوطه(کمیته امداد،بهزیستی)تقدیم نمایید. درصورت بررسی وتایید آنها مستمری یا وام خوداشتغالی برای شما فراهم میگردد.
همچنین میتوانید از طریق برخی بانکها اقدام به دریافت وام خوداشتغالی نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق کمیته امداد موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شرایط خود را در قالب درخواست به کمیته امداد ارائه دهید تا وضعیت شما مورد بررسی قرار گیرد تا بتوانید از حقوق و مزایای مرتبط بهره‌مند شوید.