مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب بانکی

با سلام
حساب‌هام مسدود شدم و‌ وقتی وارد سامانه پیگیری میشوم میگه امکان ورود وجود ندارد یا این که این مشخصات در سامانه ثبت نشده

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به مرجع دستور دهنده مراجعه کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به بانک مربوطه مراجعه تا مرجع دستور دهنده مشخص و پیگیری نمایید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بدوا باید مشخص شود علت مسدودی چه بوده.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق شعبه مربوطه بانک یا مرجع مسدودکننده حساب بایستی پیگیری صورت گیرد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ظرف یکی دو هفته آینده اطلاعات شما ثبت خواهد شد.
بعد از ثبت‌ نام باید حضورا موضوع را پیگیری کنید و قبل از ثبت نام امکان پیگیری حضوری وجود ندارد.

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

از بانک پیگیر بشید کدوم مرجع توقیف کرده مراجعه کنید به اون مرجع.