مشاوره حقوقی رایگان - صدور شناسنامه المثنی

سلام.
من کیف مدارکم گم شده تمام مدارک عکسدارم داخلش بوده شناسنامه هم اقدام به تعویض کردم گفتن 45 روزه میدن اما الان 2 ماهه ندادن الان کاملا بی هویت هستم هیچ کارت شناسایی ندارم بانک کارت‌های بانکی رو نمیده گواهینامه نمیتونم بگیرم ، برای کارت ملی اقدام کردم اما همه جا میگن باید شناسنامه جدید یا کارت ملی باشه که هیچ کدوم رو ندارم. چطور میتونم شناسنامه ام رو زودتر بگیرم الان بعد 2 ماه میگن 2 ماه دیگه میاد الان بی هویتم اینو کجا شکایت کنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید به ثبت احوال مراجعه نمایید و یک نامه برای بانک بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به اداره ثبت احوال مراجعه کنید و گواهی در این رابطه اخذ کنید تا بر مبنای آن به صورت موقتی امور خود را به سرانجام برسانید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق ثبت احوال موضوع را پیگیری کنید.