مشاوره حقوقی رایگان - آسیب دیدگی پرده بکارت

سلام. من دخترم و 16 روز پیش حین رابطه با دوست پسرم انگشت شونو وارد ....رو یکم گذاشتن داخل خیلی کم بود ولی . دکتر زنان مراجعه کردم و گفتن یک قسمت از پرده جدا شده و قسمت دیگه وصل. ولی ترس اینو دارم که شکایت کنم و پزشک قانونی برم بعد بگن جوری که انجام داده مورد قبول و مشخص نیست قابل آزمایش نیست.
اینکه من هنوز پرده دارم ولی آسیب دیده شکایت کنم اصلا نتیجه می‌گیرم ؟
از وکلا کسی تجربه این مورد رو دارن که راهنماییم کنید .
و برای شکایت کردن خانوادم مطلع میشن امضا شونو میخوان؟
و پرونده ای که برام ساخته میشه بعد برای شرایط شغلی که استعلام بگیرن مشکل ایجاد می‌کنه ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بنظر آری اگر سن او بیش‌از18سال است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب شما می‌بایست ابتدا بفرمایید که چند سال سن دارید و دلیل شکایت شما چه می‌باشد یعنی خواسته شما چیست در صورتی که شکایت نمایید و سامانه ثنا داشته باشید برای خود شما ابلاغ می‌آید اما جزئیات آن همانطور که عرض شد قابل بررسی است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.
شما وقتی خودتان اعلام می کنید دوست پسرتان بوده یعنی اینکه رابطه با رضایت بوده بنابراین حتی اگر دوست پسرتون قبول کنه فایده ای برای شما ندارد و هر دو به مجازات رابطه نامشروع محکوم خواهید شد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این ارتباط با رضایت بوده است و شخصی به شما تجاوز نکرده است بنابراین با شکایت شما نیز شریک جرم شناخته خواهید شد‌.

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود جون خودتون تمایل داشتید خودتون هم مجازات میشوید بهتر است از مشاوره تلفنی استفاده گردد