مشاوره حقوقی رایگان - ثبت نام نیروی انتظامی

سلام. من برای نیروی انتظامی ثبت نام کردم،، چن ماه قبلش برا نیرو زمینی ارتش کارمندیش ثبت نام کرده بودم ولی به خاطر کم بودن سهمیه رد شدم چو سهمیه استان فقط 4نفر بود که اخرش شد 2تا سهیه،، بعد گزینش نیرو انتظامی میگه باید استعلام بگیریم از ارتش،، دلیل استعلام چیه،، و چه قدر طول میکشه جواب استعلام بیاد.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد حضوری پيگير ماجرا شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شاید به این دلیل است که می‌خواهند ببینند دلیل عدم رد شما چه بوده است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
زمان مشخص و دقیقی قابل بیان نیست و بهتر است این موضوع را به نحو حضوری پیگیری بفرمائید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما حقوقی نیست، می توانید از طریق ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید.

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود سوالتان حقوقی نیست از مرجع مربوط سوال نماید