مشاوره حقوقی رایگان - استخدام زنان سرپرست خانوار

با سلام و احترام
شرایط استخدام زنان سرپرست خانوار چگونه است. من مدت هفت سال در شهرداری شیراز به صورت بخش خصوصی مشغول به کار هستم. می توانم برای قراردادی شدنم با توجه به شرایط و سوابقم اقدام کنم.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" قانونی تحت عنوان استخدام زنان سرپرست خانوار نداریم و رابطه کاری شما هم با کارفرما ، مشمول قرارداد موقت و قانون کار است .