مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پدر به دختر متاهل

باسلام و خسته نباشید. اینجانب که پدرم پرسنل نیروی انتظامی بود فوت شدن حقوق ایشون رو مادرم میگیره و منم شوهرم به دلایلی افتاده زندان. و حکمش أبد هستش میخواستم ببینم میتونم منم ازحقوق بابام استفاده کنم و ماهانه مستمری بگیرم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید. با تشکر

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

تا زمانی که در قید زوجیت ایشان هستید خیر می‌توانید از کمک‌های مالی کمیته امداد استفاده کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر به شما حقوق تعلق نمی‌گیرد با توجه به اینکه همسر دارید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از طلاق می توانید موضوع را پیگیری کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر شما مجرد بودید بهره‌مند می‌شدید و لیکن به دلیل اینکه متاهل هستید نمی‌توانید بهره‌مند شوید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به علت داشتن همسر به شما تعلق نمیگیرد باید اقدام به گرفتن طلاق کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر طلاق بگیرید آری فعلا خیر...