مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز به زمین همسایه

بنده زمینی خریداری کردم موقع ساخت زمین اشتباه جانمایی شده و به مقدار 4مترو 60سانت وارد زمین همسایه شده ایا دادگاه حکم تخریب صادر میکند؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر تخریب ان لطمه وخسارت بیشتری به سازند ه بزند خیر تخریب نمیشد وباید به نرخ روز خسارات به مال ملک مجاور بدهید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورتیکه تجاوزی عمدی نبوده و برای دادگاه محرز گردد که خسارات تخریب بسیار بیشتر از پرداخت هزینه تجاوز است. احتمال محکومیت شما به پرداخت هزینه خسارات تجاوز وجوددارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر بیشتر از حق خود پیشروی داشتید می‌بایست آن را بردارید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
اصولا تخریب خیر
اما بنظر تلف حکمی است و اصلاح سند باید صورت گیرد
و تمام خسارات زیان دیده باید جبران گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال تکراری است و در گذشته به آن بنحو دقیق حواب داده شده است.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

احتمال آن وجود دارد و شاید به گرفتن خسارت موضوع حل شود