مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن خودرو به دلیل عدم پرداخت ثمن معامله خودرو

یک دستگاه‌ خودرو‌ رو‌ بدون‌تنظیم‌ مبایعه‌نامه‌ و‌قولنامه‌به‌ یک‌نفر‌دادم‌و‌مبلغی‌هم‌نگرفتم‌ و‌ایشان‌اعلام‌نمودند‌که‌وکالت‌خودرو‌ را‌به‌شخص‌سومی‌بدهم‌پس‌از‌تنظیم‌ وکالت‌تاکنون‌‌پس‌از‌گذشت4ماه‌نسبت‌ به‌پرداخت‌وجه‌ خودرو‌ اقدامی‌ نکرده‌اند آیا‌ می‌تواننم‌خودرو‌ را‌پس‌بگیرم‌ و‌ یا‌ توقیف‌کنم؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. امکان توقیف پلاک شخصی شما وجوددارد. ولی پس گرفتن خودرو باعنایت به تنظیم وکالت محضری محتمل نیست.
نتیجتا میتوانید علیه خریدار اقامه دعوی مطالبه ثمن نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌توانید ابتدا یک اظهارنامه ارسال نمایید سپس دادخواست بدهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

میتوانید علیه خریدار اقامه دعوی مطالبه ثمن نمایید.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

تحت شرایطی این امکان وجود دارد.موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید

ابراهیم ناصری

ابراهیم ناصری :

اگر در قولنامه حق فسخ در صورت عدم پرداخت ثمن شرط شده باشه میتونین و الا خیر

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه می‌شود دادخواست به خواسته مطالبه وجه مبنی بر ثمن معامله را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید جهت مطالبه ثمن معامله دادخواست بدهید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

دادخواستی جهت گرفتن مبلغ معامله مطرح کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. بستگی به مفاد قرارداد دارد.
دادخواست تخصصی تنظیم گردد.