مشاوره حقوقی رایگان - مقصر تصادف بدون برخورد

خسته نباشید
من چند روز پیش تصادف کردم یه ماشین از فرعی به اصلی وارد شد و من خواستم که بهش نزنم گرفتم سمت بلوار و تعادل ماشین از دستم رفتم و خوردم به یه تریلی آیا میتونم شکایت کنم و مقصرش کنم ماشینم 50 میلیون هزینش شده (حتی پلیس هم گفت که من مقصرم ولی واقعا مقصر من نبودمه )

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. پاسخ منفی است. درصورت برخورد با وسیله نقلیه مقصر صرفا مستحق دریافت خسارت میباشید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست ابتدا پلیس حضور پیدا نماید کروکی تنظیم شود تا حدود درصد هر یک از طرفین مشخص گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مقصر و میزان تقصیر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال حقوقی نیست و در زمره پرسش‌های غیرحقوقی قرار دارد‌.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام مطابق نظر پلیس شما مقصرید باید همان زمان علت را بیان میکردید و کارشناس را قانع میکردید اعتراض کنید ظرف مهلت

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

مقصر را کارشناس پلیس راهور تعیین میکند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مقصر و میزان تقصیر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید.