مشاوره حقوقی رایگان - یارانه معوقه

سلام خسته نباشید من تازه ثبت نام یارانه شدم ایا از یارانه گذشته که چند سال گذشته. شامل من قرار میگیره یا نه؟ مرسی از زحمات شما به درود

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درخواست خویش را از طریق سازمان هدفمندی یارانه ها ارسال و پس ازبررسی درصورت واجد صلاحیت بودن ونظر مثبت سازمان،امکان پرداخت یارانه معوقه وجوددارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اصولاً می‌بایست به شما پرداخت شود اما اگر در حساب شما موجود نبود می‌توانید درخواست بدهید رسیدگی شود به این دلیل است که از حال پرداخت می‌شود شاید در گذشته شما صلاحیت دریافت آن را نداشته‌اید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام درخواست خود را ثبت کنید تصمیم با ستاد هدفمندی است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر به فرمانداری شهرستان مربوطه رجوع کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در هر حال شما درخواست خود را از طریق پلیس به علاوه 10 برای سازمان هدفمندی یارانه‌ها ارسال کنید تا این امر مورد بررسی قرار گیرد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به فرمانداری منطقه و‌شهر خود مراجعه و پیگیری کنید