مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک در صورت فوت صاحب پلاک

با سلام بنده خودرویی از یه شخصی به تازگی خریداری کرده ام و اون شخص موظف شد که وکالت تعویض پلاک رو یک ماه پس از تاریخ معامله از صاحب پلاک بگیرد و به بنده بدهد و الان اون شخص جواب بنده رو نمی‌دهد و صاحب پلاک هم فوت شده برا گرفتن وکالت چه مراحلی رو طی کنم با تشکر

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی (همراه با فک پلاک) را به دادگاه صالح تقدیم نماید و باید به طرفیت فروشنده و ایادی قبلی و صاحب سند و ورثه او همگی دادخواست ارائه شود

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. میبایست علیه فروشنده وایادی ماقبل ونیز وراث قانونی صاحب پلاک طرح دعوی نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا می‌بایست مشخص شود که آن شخصی که خودرو را به شما فروخته مالکیت داشته یا از مالک اجاره داشته و الا می‌بایست فقط پول خود را پس بگیرید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دادخواست الزام به تنظیم سند نسبت به همه خریداران تا وراث صاحب پلاک

ابراهیم ناصری

ابراهیم ناصری :

طرح دادخواست اثبات بیع و الزام به تنطیم سند رسمی به طرفیت وراث بدین

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته‌های اثبات وقوع بیع و الزام به تنظیم سند رسمی به ظرفیت فروشنده و ایادی ماقبل تا وراث را در یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید دادخواست آیه فروشنده و ورثه صاحب پلاک دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید