مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری در تلگرام

سلام ممنون میشم ب سوالم پاسخ بدید
من الان ب یک کانال در تلگرام اعتماد کردم مجوز هم داشت بد پول زدم پیام هاش رو هم دارم بد اینکه میخواهم پیگیر قضیه بشم و پولم رو بگیرم باید ب کجا مراجعه کنم دادگاه یا پلیس فتا
سوال بعدی اینکه اگر پیگیر باشم حتما پولم برمیگرده یا احتمال برگشت نیست

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

شکواییه کلاهبرداری اینترنتی از طریق دفاتر خدمات قضایی مطرح کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شما پیگیری کنید نتیجه که قابل پیش بینی نیست