مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند

چرا در موقع الزام به سند ی که رای قطعی اوردیم و پرونده در اجرای احکام هست و اجرای احکام در موقع انتقال سند متوجه خلاف خواننده میشود و خودش نمیتواند سند خواننده را ابطال کند و الزام به سند بکند چرا پرونده در همان لحضه بدون اجرای حکم پرونده را مختومه میکند و بعد از خواهان دادخاست دوباره برای ابطال سند میخواهد در حالی که اینهمه هزینه های اداری پرداخت شده در این موقعیت چکاری بکنیم که دادخواست دوباره ندهیم تا اینهمه هزینه دوباره بکنیم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. لازم است مدارک شما بررسی شود،ولی درصورتیکه اجرای رای یا رسیدگی به خواسته شما مسلتزم انجام کاری(ائم از طرح دادخواست و…)باشد،چاره ای جز رفع موانع نیست.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به اینکه می‌بایست تمام اقدامات مطابق قانون باشد اگر اشتباهی صورت گرفته است می‌بایست از ابتدا اخذ شود و اگر کسی کوتاهی کرده می‌توانید شکایت نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

نیاز به بررسی اسناد و مدارک شما وجود دارد دلالی زیادی وجود دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اجرای احکام تنها بایستی طبق نص رأی دادکاه عمل کند و اختیاری فراتر از این امر را ندارد.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام سوال نامفهوم است علت اینکه اجرای احکام نمیتواند چیست؟ احتمالا خواسته های دادخواستتان ناقص بوده