مشاوره حقوقی رایگان - مجازات اقدام به قتل چیست

با عرض سلام.
شوهرم کارای ساختمانی انجام میده. به هر پیمانکاری که کار میکنه نه قرارداد مینویسن نه شوهرمو بیمش میکنن و نه دستمزد شوهرمو به موقع و نه کامل میدن بهش؛ بارها شوهرم از طریق قانون برای گرفتن حق و حقوقش از پیمانکارای مختلف اقدام کرده و راه به جایی نبرده و جز از کار باز شدن و خرج اضافه هیچ منفعتی برای ما نداشته.این اواخر شوهرم به یک مهندس کار میکرد که دستمزد شوهرمو‌به موقع پرداخت نمیکردن و برای شوهرم ی مشکلی پیش اومد نتونست یک هفته بره سر‌کارشون اونا هم از خدا خواسته رفتن یک اوستا اوردن جای شوهرم و وقتی هم شوهرم رفت پیششون و گفت حالا که اوستا آوردین جای من دستمزد این مدتی که کار کردم رو بهم بدین ولی اونا با فحاشی گفتن هر غلطی میخوای بکن ما هزار تومنم بهت نمیدیم و شوهر بیچاره منم چون همه راها رو به روی خودش بسته میبینه به قصد ترسوندن اون مهندسا برای گرفتن دستمزدش بهشون میگه اگه پولمو ندین من دفترتونو آتیش میزنم و یه کم بنزین میاره میپاشه تو دفترشون و از شانس بد شوهر من یه کم از اون بنزینا هم میریزه روی خانمی که تو اون دفتر بوده ولی شوهر من نه قصد زدن فندک رو‌ داشته و نه جراتشو.. ولی اون مهندسا که از نیت شوهرم خبر نداشتن میترسن و سریع میریزن رو سر شوهر من فندک و‌ بنزینا رو از دستش میگیرن و زنگ میزنن 110 و پلیسم میاد و شوهرمو میبره و براش پرونده تشکیل میدن و جرمشم میزنن اقدام به قتل.
شاکیای خصوصی پرونده که اون خانم بودن و آقای مهندس همون روز زضایت خودشون رو اعلام میکنن و پرونده در حال حاضر اصلا شاکی خصوصی نداره ولی پرونده برای بررسی جنبه عمومی جرم بسته نشده و هنوز در جریانه 21 دی ماه شوهرم دادگاه داره و اون دو نفر شاکی هم برای اون روز خواستن.
حالا با توجه به چیزهایی که من عنوان کردم و با توجه به این نکته که اون آقای مهندسی که اون روز از شوهر من شاکی بود ولی الان در حال حاضر طرف شوهر من هست و هر کاری که از دستش بربیاد میکنه برای کمک به شوهر من . میخواستم بدونم دادگاه ممکنه چه مجازاتی رو برای شوهر من در نظر بگیره.
خواهش میکنم کمک کنید به ما و بگید ما چکار میتونیم بکنیم اگه شوهر من بره زندان من چجوری خرج و مخارج زندگیم رو بگذرونم و شوهرمم با توجه به شرایط کاریش که عنوان کردم توانایی پرداخت جریمه سنگین حتی گرفتن وکیل رو‌رو نداره.
در ضمن شوهر من هیچ گونه سابقه کیفری نداره
ممنون دعا گوی هستم

پاسخ ها :

معصومه امیری

سرکار خانم معصومه امیری :

سلام جرم تهدیدبه قتل به استناد ماده 669 قانون مجازات بخش تعزیرات دوماه تا دوسال حبس هست ولیکن باتوجه به اینکه جرم تهدید ازجرائم قابل گذشت هست با رضایت شاکی پرونده مختومه میگردد وجنبه عمومی ندارد این جرمی که شما درموردش سوال کردیدمگراتهام ایشان به غیرازاین جرم ،جرم دیگری باشد