مشاوره حقوقی رایگان - برگشت چک

یک چک 50 میلیونی از کسی گرفتم بجای اصل پولم ،چک برای خودش نیست اما به اسم من ثبت شده ، بعد از گذشت 6 ماه و عمل نکردن به قرارداد دوطرفه و رسیدن موعد چک چک رو برگشت زدم و میخوام کیفری شکایت کنم اما طرف قراردادم تهدید میکنه که لایحه میزارم میگم شریکم بودی و ضرر کردم بعد پولت رو تو مدت 5 سال با حکم دادگاه پس میدم تا اذیتت کنم هر چند چک هم برای خودش نیست . میخواستم ببینم میتونه با توجه به اینکه چک برای خودش نیست اینکارو بکنه ! البته تو گواهی برگشت چک از بانک هم صاحب حساب آدرس و تلفن نداره نمیدونم مشکل از کارمند بانک هست یا واقعا یه دوز و کلکی تو کاره اگر میشه با این گواهی عدم پرداخت شکایت کرد تشکر میکنم بگید .

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
چک سند تجاری است باید مبلغ پرداخت شود
شما شکایت نمایید و پیگیری نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

طرف هر ادعایی بکنه شماباید بترسید؟تامهلتتون تمام نشده کیفری شکایت کنید درغیر اینصورت حقوقی .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید