مشاوره حقوقی رایگان - اخرین رابطه

من عقدم و سه ماه هست که شوهرم باهام نیست باهم رابطه هم داشتیم و من تمکین خاص کردم و مهرمو اجرا گذاشتم و درخواست نفقه معوقه و جاریه کردم، الان سه ماهی هست که رابطه جنسی نداشتم، پردمم ارتجاعی هس، ایا امکان داره هنوز که درخواست طلاق از هیچکدوممون مطرح نشده به پزشک قانونی ارجاع بشم؟ یا شوهرم میتونه این درخواستو به قاضی کنه؟ اگر من رابطه داشته باشم ایا گواهی پزشک قانونی به شوهرم نشون داده میشه؟ اگر سه هفته نگذشته باشه ثبت میشه که کی رابطه داشتم؟ این گواهی فقط برای اثبات باکره بودنه یا زمان رابطه رو هم مینویسن؟ ممکنه که قاضی زمان اخرین رابطه رو هم بگه به شوهرم؟ یاهمینکه باکره نیستم فقط اعلام میشه؟

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام. در گواهی پزشکی قانونی معمولا فقط به باکره بودن یا نبودن اشاره میشه و یا اینکه به نوع پرده بکارت اشاره میشه ودر مورد زمان انجام رابطه نمی تونند اظهار نظر کنند .