مشاوره حقوقی رایگان - توقیف پلاک خودرو در شهر دیگر

سلام. من 3ماه پیش خودرو وکالتی فروختم. خودم تهران هستم و پلاک خودرو من نمره تهران. ولی خریدار خوزستان است و برای اینکه نرم خوزستان برای توقیف پلاک چه کار کنم. ممنون میشم پاسخ دهید

پاسخ ها :

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

یک خوانده به دادخواست اضافه کنید که آدرسش تهران باشه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه محل سکونت خوانده صلاحیت رسیدگی به پرونده را دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق قانون و در چنین حالتی، دادگاه محل اقامت خوانده صلاحیت رسیدگی را دارا می‌باشد‌.

محمدعلی زارع

جناب آقای محمدعلی زارع :

درود بر شما دادگاه محل اقامت خوانده یعنی دادگاه خوزستان صلاحیت رسیدگی به این موضوع را دارد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

از طریق دفتر خدمات قضایی محل خود دادخواست را مطرح نمایید هنگام اجرا نیابت و دستور توقیف بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دادگاه
محل وقوع عقد و محل اقامت خوانده صالح به رسیدگی است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

دادگاه محل اقامت خوانده رسیدگی میکند از طریق دفاتر قضایی اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اگر شما مبایعه‌نامه دارید شما باید
ابتدا در دفتر ‌خدمات قضایی اظهارنامه با قید مدت 20 روز برای تعویض پلاک ، برای خریدار ارسال نمایید و سپس شما باید به راهنمایی و رانندگی تهران مراجعه و با ارائه گواهی ابلاغ اظهارنامه ، درخواست توقیف پلاک خودرو را نمایید و

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اطهارنامه بزنید و زمان تعویض پلاک بدهید بعد از انجام نشدن در آن مدت زمانی پلاک را توقیف کنیذ

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

به اداره راهنمایی و رانندگی تهران مراجعه و تقاضای توقیف پلاک را بدهید

محمد فلاح

جناب آقای محمد فلاح :

با سلام . ابتدا اظهارنامه برای اون شخص بفرستید سپس مراجعه به پلیس راهنمایی رانندگی برای توقیف پلاک

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست فک پلاک از محل اقامت خود تقدیم نمایید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بهمراه مدارک و مستندات واگذاری ومالکیت پلاک، به پلیس راهور تهران مراجعه ودرخواست توقیف سیستمی پلاک نمایید.

ابراهیم ناصری

ابراهیم ناصری :

محل وقوع بیع اگه تهران باشه از همین تهران اقدام کنین . بهتره تقاضای فک پلاک از تهران بدین