مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب

با سلام
حساب بنده حدود 15 روز پیش توسط پلیس فتا مسدود شده است که توسط بانک سپه شعبه دانشگاه شیراز صورت گرفته است و من در استان البرز هستم هر چقدر هم با پلیس فتای استان فارس تماس می گیرم کسی پاسخگو نیست بنده باید چه کار کنم؟
آیا برای حسابی که مسدود شده است می توان پول واریز نمود؟ با تشکر... چون من پولی از کسی طلب داشتم که به همان شماره کارتی که مسدود شده است پول واریز نموده است با تشکر

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام واریز پول امکان دارد ولی برداشت آن ناممکن است مگر با دستور مبنی بر توقف ارایه هرگونه خدمات بانکی به حساب فوق
جهت اطلاع بع پلیس فتای مسدود کننده مراجعه کنید