مشاوره حقوقی رایگان - عدم پیگیری پرونده

باسلام..‌درمورد پرونده کیفری که شاکی خودم هستم. وکیل بنده با دروغ که ایشون پیگیر پرونده هستن ومدام اینکه بازپرس عوض شده درشعبه بنده را مدام بازی داده وحدود 9ماه پرونده را بدون پیگیری رها کرده وحتی مدارک اثبات متهمین را به شعبه نداده..‌بعد از بررسی وکیل جدید متوجه شدم 2بار بازپرس تغییر کرده نه 1000بار...وحتی 2تا پرونده کیفری دیگر را با اینکه مبلغ حق وکالت ایشون هم نصفش پرداخت شده درسال گذشته با عدم پیگیری مختومه اعلام شده است..پیامک وکیل موجوداست..

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما می‌توانید درخواست عزل وکیل دهید و از طریق کانون وکلا پیگیری کنید ش