مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ماترک

با سلام
پدر بزرگ بنده سال 1363فوت نموده اند که صاحب 16هکتار زمین کشاورزی بوده اند(زمینها موقوفه خاص میباشند و پدر بزرگ ما صاحب نسق میباشند)کل وراث 2پسر و 5دختر هستند از زمان فوت ایشان تابحال زمین ها در تصرف پسران بوده اند و حال که ما خواهران خواهان سهم خود میباشیم برادرانمان با متولی وقف خاص منطقه قرارداد اجاره بنام خود تنظیم کرده اند سوال این است که آیا متولی این اختیار رادارد که با نصفی از وراث قرارداد اجاره ثبت نماید یا خیر و تکلیف سهم ما از زمینها چه میشود.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید
و دادخواست تقسیم ترکه را به طرفیت تمام ورثه اقامه نمایید و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش مطروحه تکراری است و در گذشته به نحو کامل و دقیق پاسخگویی صورت گرفته است.