مشاوره حقوقی رایگان - سوپيشينه

سلام
من دوسال پيش همراه چند نفر ديگه ب خاطر جرم قاچاق دستگير و ب زندان رفتم ولي ب دليل اينكه من بي گناه بودم ما رو ول كردن ولي پرونده كماكان باز است و حكم نهايش نيامده الانم گواهي سوپيشينه گرفتم عدم سو پيشنه خوده قرار استخدام اداره اي بشم ايا حراست اداره عدم سو پيشينه رو ميپذيره يا ب چيز ديگه بسنده ميكنه تكليفم چيست ممنون جواب بديد

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورت قطعیت رای و متهم نبودن شما سو سابقه محسوب نمیگردد. ولی بازهم درمشاغل خاص وحساس ،بستگی به ارگانی دارد که قراراست استخدام بشوید.