مشاوره حقوقی رایگان - سو پيشینه

سلام
من چندسال پيش با ١٥نفر ديگه ب جرم قاچاق مارو گرفتم و بعد از چند ماه بي گناهي من ثابت شد و من رو ول كردن ولي هنوز پرونده چون گروهيه هنوز بازه گواهي سو پيشينه هم گرفتم زده عدم سو پيشينه الان براي استخدامي شركت كردم و قبول شدم ايا حراست گواهي سوپيشنه رو قبول ميكنه از ملاك چيز ديگه ممنون ميشم راهنمايم كنيد

پاسخ ها :

جلیل آسانی

جناب آقای جلیل آسانی :

زمانی سو پیشینه ثبت میشه که اولا جرم شما قطعی شده باشه، و در ثانی اصولا جرایم موثر کیفری اگه انجام بشه سو پیشینه محسوب میشه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
شما دارای سابقه کیفری نیستید
و گواهی عدم سوء پیشینه صادر خواهد شد