مشاوره حقوقی رایگان - گم شدن کارت خودرو

سلام پدرم یک خودرو به من داده اما تمامی مدارک اون رو گم کرده پدرم شهرستانه من هم تهرانم. اگر بنده بخوام برای گرفتن مدارک پیگیری کنم چه کاری باید انجام بدم. آیا من میتونم با گرفتن وکالت المثنی مدارک رو بگیرم؟ یا خودش باید اقدام کنه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله شما باید از مالک وکالتنامه اخذ نمایید و درخواست المثنی مدارک را بدهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما می‌توانید با اخذ وکالت نامه نسبت به اخذ المثنی مدارک اقدام بفرمائید.