مشاوره حقوقی رایگان - فروش سگ در سایت درج آگهی

با سلام بنده یک سگ داشتم که توانایی نگهداری ازش رو نداشتم ، سگ رو داخل سایت آگهی کردم و فروختم
خریدار با رضایت شخصی خودش کلینیک نبرده و مهلت سلامت 24 ساعته گرفته ، بعد از پنج ساعت شروع کرده به زنگ زدن که من سگو نمیخوام مریض هست و باید پس بگیری ، منم گفتم ببریم کلینیک اگه مریض بود پس میگیرم ، حالا رفته از من شکایت کرده که کلاهبرداری کردم و سگ مریض بهش فروختم آیا حرف ایشون به جایی میرسه ؟ به هرحال موجود زنده است چه بسا از قصد مریضش کنه
ممنون از پاسخگویی و وقتی که گذاشتین