مشاوره حقوقی رایگان - خروج از پوشش بیمه پدر در صورت بیمه شدن

سلام
من 22 سالم هست و تحت پوشش بیمه پدرم هستم که تامین اجتماعی دارند
به تازگی در شرکتی شروع به کار کردم و این شرکت بیمه دانا دارن برای بیمه شدن به من فرمی برای خارج شدن از پوشش پدرم ندادن و وقتی پرسیدم گفتن نیاز ندارید میخواستم بدونم به طور خودکار از پوشش پدرم خارج میشم؟

پاسخ ها :

خروج از پوشش بیمه پدر در صورت بیمه شدن خروج از پوشش بیمه پدر بیمه