مشاوره حقوقی رایگان - پایان مهلت فک پلاک

با سلام
من پارسال از یه شهری یه ماشین خریدم تمام کمال پولشو دادم رفتیم دفترخونه وکالت 15 روزه تعویض پلاک داد بهم منم رفتم که تعویض کنم افسر شهر من گفت شاسی دستکوبیه ندادن به صاحبش هم زنگ زدن اونم کلا گوشیشو خاموش کرد الان یه ساله اینجوری مونده الان من شکایت کنم رای دادگاه بسمت کی هست پول هایی که خرج کردم از طرف اگه پیدا بشه گرفته میشه تا بمن بدن

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

هر چند تا حالا هم خیلی دیر شده ولیکن راهش این بود که دادخواست فسخ معامله به علت تدلیس داده شود. و همچنین استرداد ثمن معامله.