مشاوره حقوقی رایگان - تامین دلیل زمین مشاع

با سلام خدمت وکلا محترم
بنده وارث زمین مشاعی متعلق به مرحوم پدربزرگم که زمین دارای سند مستثنیات جهاد بوده و بنده موفق به انتقال سند بر اساس سهم طبق گواهی ورثه از ادارات مربوطه شدم.
و اینکه دادگاه حکم به دعوی خلع ید مشاعی داده.زمین توسط عده ای وراث اصلی فروش مالغیر شده و باید شرکا متصرفین و خریداران خوانده قرار بدم .

در حال حاضر دوتا مشکل دارم:
اول اینکه حدود مرز 20 هکتاری را کاملا مطمئن نیستم که باید نقشه داشته باشم؟
دوم اینکه حدود 30 درصد از اشخاصی که خوانده قرار بدم نمیشناسم چون هم قسمت‌های از زمین فروش رفته علاوه بر فروش مالغیر و درخت کاری شده ماصرفین و خریداران و وراث ؟
لطفا این 2 مورد را راهنمایی بفرمایید
سپاسگزار

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. حدود توسط کارشناس کشاورزی و ثبتی قابل تعیین است.
بایستی افراد را شناسایی کنید. از طریق فروشندگان قبلی، تحقیقات محلی، استعلام از ثبت اسناد و…

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
شما باید ابتدا از زمین نقشه UTM تهیه نمایید
و سپس باید دادخواست به طرفیت تمام اشخاص اقامه نمایید
و