مشاوره حقوقی رایگان - مرور زمان در جعل

سلام
یک مدرک رو کردن در تجدیدنظر که فکر کردیم جدید ولی با پیگیری خودمون فهمیدیم یک و نیم سال قبل هم گذاشتند ولی تازه متوجه شدیم ایا مرور زمان صورت میگیره برای شکایت جعل یا میشه کرد کلی حداقل 15 تا مدرک هست که جعلیتش رو ثابت کرد و فرستاد کارشناس خط ایا مرور زمان باعث میشه که رسیدگی نشه ب جعل یا خیر
لطفا یکم توضیح بدین ممنون میشم صورت دعوی راهنمایی کنین و کیفری شکایت کنم یا حقوقی

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مرور زمان در جرم جع از تاریخ وقوع تا یکسال است درغیر اینصورت کیفری نمیشود اما حقوقی می شود اقدام کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
مدت مرور زمان شکایت ، یک سال از زمان اطلاع است
مرور زمان شکایت فقط در ‌ جرائم قابل گذشت وجود دارد
مرور زمان شکایت ، در جرم جعل و استفاده از سند مجعول اگر مبلغ بیشتر از 100 میلیون باشد وجود نخواهد داشت
و ...

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر مدرک به تازگی ارائه شده ادعای چعل کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در جرائم قابل گذشت مرور زمان یک سال از تاریخ اطلاع است.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر تازه متوجه جعل شده‌اید اقدام کنید و اعلام شکایت کیفری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که در جرایم قابل گذشت ما مرور زمان یک ساله را داریم اما استفاده از سند مجعول و جعل انجام دادن اگر مبلغ بیش از 100 میلیون تومان باشد مرور زمان ندارد و بستگی به این دارد که مدرک کی به دست رسیده باشد