مشاوره حقوقی رایگان - اگه پسرم بعد 7سالگی نخواد بره پیشش باباش

سلام من پسرم 6سالشه و الان مدتیه خونه مادرمم و شوهرم میگه دیگه نمیخوامت و ازاین حرفا پارسال هم خیانت کرده دوسال و اونم بدترین خیانت. حالا اگه پسرم بگه مامان نمیخوام برم پیش بابا و بی قراری کنه تکلیف چی میشه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست سلب حضانت بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
حضانت فرزند بالاتر از 7 سال بر ‌عهده پدر است مگر ‌ عدم صلاحیت پدر احراز گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق قانون پسر از 7 سالگی تا 15 سالگی تحت حضانت پدر است اما در صورتی که عدم صلاحیت پدر در باب حضانت احراز شود میتوانید حتی در این مدت حضانت بر عهده مادر باشد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص دادگاه تصمیم می‌گیرد می‌بایست کارشناسان و مشاوران موضوع را بررسی نمایند همچنین شما نیز می‌توانید عدم بابت عدم صلاحیت دادخواست بدهید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام پسر تا پانزده سالگی با پدر میکاند مگرایه حکم رشد بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادگاه مصلحت طفل را در نظر می‌گیرد اگر اثبات شود که نزد پدر در خطر است می‌توانید تقاضای حضانت دائم کنید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. امکان دریافت حضانت وی از طریق دادگاه وجود دارد. و دادگاه طبق مصلحت طفل تعیین مینماید که باکدام یک از والدین باشد.