مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حق

سال گذشته پیرو کمک به کسی پول بهش قرض دادم متاسفانه سر موعد پرداخت نکرد پولو و کلا شماره تلفن هایی که ازش داشتم بلاکم کرده و نشونی اش تغییر کرده ادرس ندارم و یکبار که برای پس دادن پول با من قرار گذاشت بعد از زدن من و پاره کردن سفته ها رفت از همکارهاش کمک خواستم متاسفانه .‌‌.. و حالا بعد از گذشت 1 سال و نیم نمیدونم وقتی ادرس ندارم چطور ازش شکایت کنم که به حقم برسم مبلغ پول 11 میلیون و 700

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر شماره ملی از وی دارید با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضای جهت دادخواست دادن، نشانی وی مشخص میشود.
اگر شماره ملی هم ندارید مجهول المکان اعلام کنید. نشر آگهی میشود

محمد هادی جعفرپور

جناب آقای محمد هادی جعفرپور :

دادخواست در شورای حل اختلاف مطرح کنید و وی را مجهول المکان معرفی کنید در خاتمه حکم جلب وی که گرفتی و هر جا پیداش شد می تونید جلبش کنید