مشاوره حقوقی رایگان - آیا یک یا چند تا از مالکین حق گرفتن پنجره یا نصب کولر به حیاط مشاع دارند؟حیاط مشاع-

ملکی با شش واحد مسکونی و پنج مغازه تجاری و یک واحد انباری (تجاری) دارای یک حیاط مشاع میباشند. که طبق وضع موجود هیچ واحد تجاری پنجره ای به سمت حیاط مشاع نداشته و دیواری کاملاً بسته بوده. آیا این مغازه ها که در همکف هستند حق گرفتن پنجره یا نصب کولر در فضای حیاط مشاع دارند؟ جدیداً یک واحد که قصد ایجاد مغازه کبابی دارد در حال نصب پنجره و یا اجرای هوا کش و اجرای کولر به این فضا میباشد. لطفاً راهنمایی فرمائید متشکرم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

به نظر پنجره مشکلی ندارد اما نصب کولر چون تصرف ایجاد می کند اشکال دارد