مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند ملک در صورت فوت مالک

سلام . بنده ملکی رو به شخصی پیش فروش کردم. الان که کار های انتقال سند اماده شده است، شخص خریدار فوت شده است. الان که میخوام سند رو به نامشان وراث شخص فوت شده خواستار انتقال سند بنام مادرشان میباشند.حتی راضی هستند به صورت کتبی پشت مبایعه نامه رضایت خود را بابت انتقال سند به مادرشان امضاء کنند. ایا میتوانم پشت مبایعه نامه از وراث رضایت کتبی بگیرم که ملک بنام مادرشان شود. در اینده به مشکل نمیخورم.

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بله بله �توانید از طریق دفترخانه نیز اقرار و رضایت‌نامه دریافت کنید