مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل حبس سرقت به جزای نقدی

سلام وقت بخیر همسر من شیشه مصرف میکند و چند روزپیش به همراه دوستش به جرم دزدی کنتورهای شرکت گازگرفتنشون،،الان هم به قید وثیقه آزاده ،خیلی پشیمونه رفت کمپ ترک کنه،ایا میشه از دادگاه تقاضای عفو کردزندان نره،هیچ سابقه کیفری ودزدی نداشته باراولشه و واقعا پشیمون هست.راهی هست قاضی فقط جزای نقدی براش ببره و زندان نفرسته عایا؟ممنون میشم راهنمایی کنید واقعا پشیمونه وداره ترک میکنه

پاسخ ها :

تبدیل حبس سرقت به جزای نقدی عفو در سرقت تقاضای عفو عفو سرقت جزای نقدی