مشاوره حقوقی رایگان - حقوق تعطیلات عید نوروز

باسلام. بنده چندین سال خدمه مدرسه غیردولتی بودم بدون بیمه اداره کار درخواست حق و حقوق کردم.میخواستم بدونم آیا اداره کارباید تعطیلات عید را هم محاسبه کند یاخیر؟من دوسال برگه مرخصی از کارفرما دارم که از 5عیدتا 11 عید مرخصی رفتم یعنی دربعضی عیدها سرکار حضور داشتم.

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله باید همه حقوق و مزایای قانون کار در نظر گرفته شود