مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به تقسیم اموال پدری

اگر فردی یک مال خود که بیش از یک سوم اموال او ارزش دارد بین فرزندان پسر و دختر خود مساوی تقسیم کند و در متن تقسیم کلمه ارث یا صلحنامه نیامده باشد و فقط واگذاری مال آمده باشد آیا پسر بعد فوت پدر میتواند منکر امضای رضایت خود شود به دلیل دو برابر بودن حق ارث نسبت به فرزند دختر و عدم حق تقسیم یک سوم بیشتر توسط پدر؟

پاسخ ها :

اعتراض به تقسیم اموال پدری تقسیم اموال پدر تقسیم ارث بین دختر و پسر تقسیم ارث ارث