مشاوره حقوقی رایگان - محرومیت از تحصیل در دانشگاه

با سلام
دانشگاه بدون دلیل و مدرک یک ترم بنده را از تحصیل در دانشگاه محروم کرده
اکنون برای شکایت از دانشگاه در دیوان عدالت اداری در دفتر خدمات قضایی گزینه اخراج از دانشگاه را نمیشود انتخاب کرد چون فقط یک ترم از تحصیل محروم شده ام و گزینه محروم از تحصیل را هم ندارد اکنون چه موضوعی را باید برای این شکایت انتخاب کرد؟ لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مدارک و علت منع تحصیل باید برسی شود تا بتوان اظهارنظر دقیقی نمود