مشاوره حقوقی رایگان - تعيين مقصر در تصادف

سلام، سرويس مينی بوس طبق روال هر روزه من رو در ايستگاه اتوبوس پياده كرد كه در هنگام باز كردن در مينی بوس يک ماشين از سمت راست (فضای كم ميان سكوی ايستگاه و مينی بوس) با سرعت رد شده و آيينه ماشينش خورد شد و ادعای خسارت كرد.
الان مقصر راننده سواريه كه از سمت راست مينی بوس اونم توی ايستگاه ميخواسته سبقت بگيره يا مينی بوس؟

پاسخ ها :

سارا دارابی

سرکار خانم سارا دارابی :

سلام به نظر راننده سواری ولی نظر کارشناس راهنمایی و رانندگی ملاکه

یک وکیل :

سلام علیکم باید از نظر افسر در محل استفاده کنید ولی اصل این است که راننده سمت راست مقصر است .