مشاوره حقوقی رایگان - معافیت کفالت مادر مطلقه

سلام وقت بخیر
جوان 23 ساله هستم و از طلاق پدر مادرم 5 ماهی هست که میگذره و طلاق توافقی هم نبود در حال حاضر دانشجو هستم و یک خواهر دانشجو دو سال از خودم بزرگ تر هم دارم ایا من مورد کفالت برای مادرم قرار میگیرم یا خیر؟

پاسخ ها :

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود بله با داشتن مدارک به پلیس به اضافه 10مراجعه نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که صوری نبوده باشد و در تحقیقات مشخص نشود این امکان وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق نظام وظیفه می توانید موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق سازمان نظام وظیفه این موضوع را به نحو حضوری پیگیری کنید یا اینکه با شماره 096480 مربوط به سازمان نظام وظیفه تماس حاصل فرمائید و به نحو تلفنی این موضوع را تحت پیگیری خود قرار دهید‌.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
ولی شما باید یا دانشگاه خود را تمام نمایید یا از دانشگاه انصراف بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است بنظر آری به نظام وظیفه رجوع کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به مراکز پلیس به اضافه 10 مراجعه کنید ضمناً با توجه به اینکه از تاریخ طلاق کمتر از 30 ماه مگذرد معافیت موقت به شما تعلق خواهد گرفت