مشاوره حقوقی رایگان - مغایرت امضا

با سلام و خدا قوت

ملكي كه فروشنده پيش همسر و فرزندانش فروخته و خودش امضا و مهر زده همسر و فرزندانش هم امضا زدن ،
با شكايت يكي كارشناسان سه نفره گفتن امضا مغايرت دارد
براي تاريخ هم اومده باز نوشته مي تواند!!!(احتمال) جديد التحرير نسبت به تاريخ مندرج باشد
ولي همسر و فرزندانش شاهد معامله بودن و همگي امضا و اثر انگشت زدن و خودشان تاييد ميكنن

حالا من تقاضا دادم ديگه نره به هيئت پنج نفره چون همسر و فرزندانش تاييد كردن الان من ميخام قاضي، همسر وفرزندانش صدا كنه چيكار كنم؟
بايد صدا كنن ديگه درسته؟
آخه كارشناسان اصلا به اوضاع و احوال مسلم قضيه آگاه نيستن چون فروشنده به علت كهولت سن نميتونسته امضا كاملا مشابه ده سال پيش خودشو بزنه و بانك ملي براش مهر صادر كرده كه تو قولنامه درج كرده
ما چگونه قاضي قانع كنيم شاهد هارو صدا بزنه
چون اينطوري با نظر كارشناس و ميل شخصي قاضي حق ناحق ميشه كه.

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

ضمن لایحه‌ای درخواست خود را به شعبه مربوطه ارسال کنید