مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن شناسنامه

سلام من میخوام طلاق بگیرم و مدارکم از قبلی سند ازدواج و کارت ملی و شناسنامه دست شوهرمه اما به دروغ میگه دست من نیس حتی مادرش میگه خودش برداشته یعنی من باید چیکار کنم ؟

پاسخ ها :

امين  يزدان پناه

جناب آقای امين يزدان پناه :

باسلام
به راحتی میتونید المثنی بگیریدو در مورد سند ازدواج میتونین به دفترخانه ای که اونجا عقد واقع شده و ثبت شده یک رونوشت سند ازدواج بگیرین.البته سردفتر احتمالا ازتون کارت ملی بخواد برای احراز هویت.در اینصورت باید بدوا برای اخذ کارت ملی المثنی تون اقدام کنین .