مشاوره حقوقی رایگان - رمز ثنا

سلام قبلا دادخواست حقوقی علیه شرکت خصوصید.ال.ق با نام شرکت و مدیرعامل ارائه دادم مشکل نداشت تمام ابلاغیه ها جواب دادند. . اما الان دادخواست جدید علیه همان شرکت و همان مدیر عامل ارائه دادم به دفتر قضایی با شناسه ملی اما میگن چون شرکت رمز ثنا نداره سیستم ثبت نمی کنه. ممکنه مدیر عامل را خوانده عنوان کنم اما قاضی قرار ابطال دادخواست بده. لطفا راهنمایی بفرمایید. سپاس

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام. اگر ادعای شما علیه یک شرکت حقوقی باشید نمی توانید فقط علیه مدیر عامل دادخواست بدهید .