مشاوره حقوقی رایگان - استرداد عین موهوبه

شخص سازنده سال 1391 با بانک رفاه، مشارکتی 4 واحد ساخته است.
بنده سال 1392 یک واحد از ساختمان را از شخص سازنده خریداری کردم (که دارای 20 میلیون وام فرسوده بوده است) و به همسرم (زوجه) هبه کردم.
سال 1393 رهن مشارکتی آزاد و به رهن فروش اقساطی تبدیل شد و برای زوجه سند صادر شد و سند واحد مذکور (عین موهوبه) از بابت اقساط به رهن رفت.
در واقع ملکی را که از قبل دارای وام (رهن مشارکتی) بود به زوجه هبه داده شده است.
سوال با توجه بند 3 ماده 803 قانون مدنی ملک قابل استرداد می باشد یا خیر؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام سوالتان کلی است و برخی شرایط را عنوان نکرده اید با وجود شرایطی بله میتوانید از هبه خود رجوع کنید