مشاوره حقوقی رایگان - اخاذی با تهدید به پخش فیلم رابطه جنسی

پدرم با شخصی درگیر شد و برای ضارب دیه جائفه و هفت ماه حبس اومد، ضارب یه خانم رو اجیر میکنه که با پدر من رابطه برقرار کنه ، بعد با ارسال عکس و ویس ازش میخواد که رضایت بده ، پدرم شکایت میکنه ، ضارب که از این موضوع بی اطلاع بود
با مادرم تماس میگیره که باید یه چیز مهم که پای آبرو در میونه مطرح کنم
به ایشون میگه من اون زن رو خریدم که برام اینکار رو انجام بده و از شوهرت فیلم بگیره
که توسط پلیس فتا طی عملیاتی فیلم مستهجن که اون خانم و پدرم عریان بودن و... از موبایلش گرفتن و مراتب رو صورت جلسه کردن،الان پلیس به ما گفت چون انتشار نداده ، حکم خاصی بعدا قاضی بهش نمیده!
حتی کپی فیلم ها رو در گوشی دیگری در منزل پنهان کرده بوده که توسط پلیس ضبط شد.
مگه میشه دسیسه چینی کنی اونم با این روش مستهجن و تهدید کنی و در نهایت بدون مجازات رهات کنن؟
توی اینترنت خوندم دو ماه تا دو سال
اما پلیس میگه هیچی!

1.معمولا چه مجازاتی برای این جرم درنظر گرفته میشه

2. پلیس گفت از نفر تعهد میگیرن که فیلم رو جایی پخش نکنه حتی از گوشیش هم پاکش نمیکنن؟!
این حقیقت داره ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
تهدید کردن خود جرمی مستقل می‌باشد که برای آن می‌بایست مجازات تعیین شود اما پخش کردن همانطور که از نام او پیداست می‌بایست اثبات نمایید که پخش شده است

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام پلیس که حکم نمیده
خیر اشتباه میکند مجازات دارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه اخاذی و تهدید به پخش فیلم مطابق قانون جرائم رایانه ای مصوب سال 86 جرم انگاری شده است حتی اگر متهم فیلم را پخش نکرده باشد صرف تهدید از این طرق جرم است خیر این چنین که راهنمایی شده اید نیست و اشتباه راهنمایی شده اید جهت اطلاعات بیشتر تماس بگیرید